هنردر خانه

مجموعه ایی از کارهای دستی و هنرهای خانگی

کیک تولد دخترم

موادلازم برای یک کیک در قالب ۳۰در ۴۰:

تخم مرغ:  ۱۰  عدد

شکر: یک ونیم لیوان

آرد :یک ونیم لیوان

آب گرم:یک دوم پیمانه سر خالی

وانیل خالص: یک دوم قاشق چای خوری

بیکینک پودر:۱ قاشق چای خوری

موادلازم برای کرم کیک:

شیر:۴ پیمانه

شکر: یک ونیم پیمانه

نشاسته ذرت:۴ قاشق سوپ خوری

وانیل:۲/۱ قاشق چای خوری

خامه:۲۰۰ گرم

موادلازم برای تهیه خامه فرم گرفته :

پودر خامه :۵۰ گرم

شکر:۲/۱ پیمانه سر خالی

شیرسرد:۱۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه پر

وانیل:۴/۱ قاشق چای خوری

موادمیانی:

کمپوت آناناس:۱عدد

موز :۶تا۷ عدد

طرز تهیه کیک:

برای این منظور باید دو عدد کیک تهیه شود که مواد لازم برای تهیه یکی از آنها میباشد. همچنین باید کیک ها از روز قبل تهیه شوند وروی آنها را سلفون کشیده ودر یخچال بگذاریم تا کیک ها بهتر برش بخورند ورطوبت خامه وکرم را به خود جذب نکند وکیک خمیر نشود. 

ابتدا زرده وسفیده هارا جدا کرده وسفیده ها را بادور تند همزن  وبا نیمی از شکرکاملا میزنیم تا سفید وپفکی شود.سپس زرده هارا بانیم دیگر شکر ووانیل زده تاکرم وکشدار شودبعد آب گرم را اضافه کرده تاشکر حل شودسپس سفیده ها را به زرده اضافه کرده وبه آرامی ودورانی مخلوط میکنیم وبعد مخلوط آرد وبیکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم را کم کم وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم.کف سینی را چرب کرده وبعد کاغذ روغنی انداخته ومواد را داخل سینی ریخته و روی آنرا صاف میکنیم  ودر فری که باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه پیش گرم شده قرار میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه

از این کیک دو عدد تهیه میکنیم و در یخچال میگذاریم و روز بعدبه هنگام برش زدن آنرا از ارتفاع به دو قسمت میکنیم.

طرز تهیه کرم:

شیر وشکر ونشاسته ذرت را مخلوط کرده وروی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید کنار گذاشته و وقتی ولرم شدخامه ووانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم روی آنرا با کیسه فریزر پوشانده تا رویه نبندد.

طرز تهیه خامه فرم گرفته:

پودرخامه وشکر  ووانیل را مخلوط کرده وشیر را اضافه میکنیم وبه مدت ۶ تا۸ دقیقه میزنیم تاجای تیغه های همزن روی آن بماند.

 

 روی ظرفی که کیک سرو میشود نوارهایی از کاغذ روغنی طوری قرار میدهیم تا  مقدار کمی از آن زیر کیک باشد و ظرف مابه هنگام تزیین کثیف نشودسپس لایه اول کیک را گذاشته وروی آنرا با قلمو با آب کمپوت مرطوب میکنیم تا کیک رطوبت کرم را به خود نکشد.

سپس ۳/۱ از کرم را روی کیک میمالیم و سطح آنرا صاف میکنیم وحلقه های موز را قرار میدهیم روی لایه دیگر کیک مقداری خامه میمالیم وروی لایه قبلی از سمتی که خامه مالیده ایم قرار میدهیم که این خامه به صورت چسب عمل میکند.

سپس دوباره کیک را مرطوب کرده و کرم میمالیم ودر این لایه تکه های آناناس گذاشته ولایه بعدی را که خامه زده ایم قرار میدهیم سپس لایه یعدی که مثل لایه اول عمل میکنیم ودر آخرفشار مختصری بادست میدهیم تالایه ها منسجم شوند.

سپس کیک را مرطوب کرده وتنها باخامه روی کیک ودیواره ها رامی پوشانیم وصاف میکنیم حتی میتوان با یک تکه ربان های گلسازی این کار راکرد.  به مدت۱ تا۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا دوباره کاملا خنک شود سپس کاغذ روغنی ها را برداشته وبعدتزیینات نهایی را انجام میدهیم که من با استفاده از شکلات تخته ایی رنده شده و خامه فرم گرفته که با نیمی از مواد اشاره شده در فوق ونصف قاشق چای خوری رنگ خوراکی تهیه کردم تزیین کردم.

برای نوشتن روی آن نیز از مخلوط شکلات تخته ایی آب شده وخامه وکمی روغن مایع استفاده کرده ام.

شما به سلیقه خودتون می تونید تزیین کنید.

این مقدار کیک تقریبا برای 25 نفر کافیه البته به اشتهای مهمانها وعلاقه اونها به کیک وشیرینی هم بستگی داره!!!!

نوش جان

 

 

+ نوشته شده در  بیست و یکم اسفند 1389ساعت 22:22  توسط کدبانو  |